Rekreacija

U sklopu tenis kluba “Partizan” funkcioniše veteranska rekreacija. To su ljudi starosti od 40 do 75 godina. Prepodnevna smena gaji uglavnom dubl-mečeve dok popodnevna u kojoj su prisutniji mlađi ljudi-singl.

Rekreacija koju vodi gospodin Miša Puhalo odlično funkcioniše. Skoro jednom mesečno prave se turniri u kojima učestvuju članovi TK “Partizan”.

2009. godine odigrali smo meč TK “Partizan” – Kairo-Egipat u Kairu, u kome je TK “Partizan” pobedio sa rezultatom 7:2.

Do organizacije ovog meča došlo je zahvaljujući gospodinu Hariju Hasačiću, velikom zaljubljeniku u tenis i velikom prijatelju TK “Partizan”.

Ove godine odigrali smo meč protiv TK Bjeljina Etno selo u Bjeljini u predivnom kompleksu etno sela, čiji vlasnik gospodin Boris Stanišić nam je ukazao veliku čast i gostoprimstvo. Meč je završen pobedom etno sela od 6:4. U revanšu koji je odigran na terenima TK Partizan uspeli smo da se revanširamo i da zabeležimo pobedu od 9:4

Uz ručak koji smo priredili u njihovu čast, napravili smo i muzički program u kome je učestvovao naš veliki drugar i dobar teniser Mile Kitić. Našu ekipu pojačao je i naš veliki fudbalski as- gospodin Savo Milošević, koji je zabeležio pobedu u singlu.

Skoro svakoga dana u popodnevnim časovima igraju se mečevi dubla na kojima svi igrači izgaraju svojom borbenošću i daju maksimum svojih mogućnosti. Posle toga sledi prijatno ćaskanje u bašti restorana.