Prostorije

Tereni

Kroz istoriju Kluba, TK Partizan je najveći teniski Klub u zemlji od svog osnivanja pre skoro 70 godina, i shodno tome Klub trenutno nudi 14 terena, od kojih je 11 napravljeno od prvoklasne šljake sa dodatna tri terena gde je jedan napravljena od tvrde podloge (US OPEN) dok su dodatna dva betonske podloge.

Tokom zimske sezone koja obično počinje krajem oktobra, Klub ima na raspolaganju za svoje članove dva pokrivena terena od šljake, kao i jedan teren sa tvrdom podlogom (US OPEN) smešten u dvorani.

Klub je pokrenuo akciju renoviranja svih 14 terena i podloga kako bi omogućio članovima i trenerima najbolje uslove u novoj letnjoj sezoni 2021 godine.

Teretana

TK Partizan je započeo proces razvoja nove klupske kuće koja se nalazi na južnoj strani Kluba.

Jedna od prvih pogodnosti koja će se nuditi osim potpuno novih svlačionica biće vrhunska teretana koja će se prostirati na više od 450 m2 i nuditi individualne i grupne programe podržane najnovijom i najmodernijom opremom (sprave) koje će biti na raspolaganju svim članovi Kluba kao i posetiocima.

Želja Kluba je da ponudi sve najpotrebije uslove svojim igračima i trenerima kako bi oni imali sve neophodne pogodnosti na jednom mestu te su planovi Kluba pored mnogobrojnih terena napraviti vrhunsku teretanu do kraja 2021 godine.

Restoran

Trenutno sve prostorije kao i pogodnosti TK Partizan su locirane na severnom delu Kluba koje su napravljene pre više od 70 godina ili tačnije 1953. godine – tri godine nakon razvoja fudbalskog stadiona JNA. U trenutnoj postavci, Klub ima svoj poznati kafić koji se nalazi pored kancelarijskog dela Uprave Kluba.

Kafić služi kao odmorište od prvog dana, nudeći članovima i takmičarima priliku da uzmu šolju kafe ili sveže ceđeni sok nakon sesije tenisa.

U okviru nove klupske kuće planirana za otvaranje 2021. godine, TK Partizan imaće novoizgrađeni restoran koji će biti novo mesto za okupljanje kako članova Kluba tako i gostiju.

Humska 1, 11000 Beograd, Srbija