Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sa dugom tradicijom vladavine Kluba koja datira od 1952. godine, veliki deo istorije bio je rekreativni tenis koji je učestvovao u kreiranju istorije Kluba i nastavlja do dana današnjeg. Neki od opuštajućih i najuzbudljivijih trenutaka dogodili su se našim rekreativcima koji su proveli godine igrajući tenis, ali takođe stvarajući prijateljstva i uspomene kako na terenu, tako i van terena.

S obzirom na to da rekreativna ponuda Kluba ostaje toliko važna, TK Partizan nastavlja da nudi ukupno 14 terena sa različitim podlogama za sve ljude koji traže ugodno vreme nakon posla, tokom nedelje ili preko vikenda.

  • Ukoliko ste početnik i želite da naučite osnove tenisa ili želite da popravite vaše fizičke sposobnosti nudimo vam rad u malim grupama sa našim trenerima.
  • Grupni časovi za rekreativci se realizuju 2x i 3x nedeljno.
  • Broj polaznika je ograničen, rezervišite vaše mesto u timu na vreme.
  • Od 6.5.2024. počinju časovi za rekreativce

Članovi, kao i ljudi koji žele da postanu članovi kluba, imaju nekoliko mesta za registraciju kako u klubu, tako i preko veb stranice TK Partizan gde je rezervacija terena laka i dostupna. Takođe, rezervacije terena mogu se obaviti telefonom putem aplikacija Viber ili Whatsapp putem kontakata navedenih u nastavku:

Teniski klub Partizan

Naši vrhunski teniski tereni i profesionalni treneri omogućit će vam da poboljšate svoju igru i uživate u igri.

Kontakt

Humska 1, 11000 Beograd, Srbija

 

infoklub@tkpartizan.rs

Linkovi
Budimo u kontaktu
TK Partizan © 2024. All Rights Reserved.
Call Now Button