Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Takmičarski pogon Tk “Partizan

NOVAK ĐOKOVIĆ

this is the club i grew up in, the club i won numerous titles with, brings back childhood memories

JANKO TIPISAREVIĆ

the club that believed in me at the start which gave me the mentality to keep diggin’ –

Ovaj projekat je usmeren prvenstveno ka igračima koji pokušavaju da se probiju na domaću i medjunarodnu scenu i za one koji već uveliko igraju medjunarodne turnire. Potrudicemo se da beskompromisno ponudimo visok kvalitet treninga i ostalih uslova, kako bi igrači dobijali ono što im treba u trci sa naj boljim vršnjacima iz zemlje i sveta. Svaki igrač je specifičan sa svojim slabostima i dobrim osobinama, i ceo program i rad usmeravamo ka pojedincu.

Trening osmišljen je tako da svim igračima omogući da provedeno vreme optimalno iskoriste za popravljanje svih segmenata od značaja za tenisku igru.
U okviru teniskog kluba Partizan, napravljeni su optimalni uslovi, koji omogućavaju sprovodjenje jedne ovakve zamisli. Raspolažemo sa velikim brojem terena sa šljakom, (a zimi dva terena pod balon halom na šljaci i jednim terenom na brzoj podlozi) Raspolažemo sa svlačionicama, prostorijama za predavanja i video analizu…
Prvi korak nakon dolaska je takozvano profilisanje igrača putem različitih testova:

  • IGRAC SE SALJE NA opšti zdravstveni pregled i procenu telesnog sastava
  • VRŠI SE Baterija motoričkih testova sastoji se iz testova za procenu brzine, ubrzanja, agilnosti, eksplozivne snage donjih i GORNJIH ekstremiteta,TRBUSNOG ZIDA koordinacije ruku, izdržljivosti…
  • Nakon procene motoričkih sposobnosti, sledi procena tehničkih i taktičkih karakteristika, kao i smisla i osećaja za tenisku igru.
  • Na osnovu dobijenih rezulata i međusobnih odnosa, za svakog polaznika se priprema individualni program rada, u skladu sa procenjenim tehničkim, taktičkim, i psihofizičkim karakteristikama.
  • Potom se pravi raspored i plan turnira.


Takodje neke treninge provodimo u učionici gde se na predavanjima priča o osnovama teniske igre i raznim pitanjima vezanim za trening, mečeve, taktiku, ishranu, gledanja video materijala…
Obezbedili smo i trenersko praćenje na turnirima na kojima učestvuju naši takmičari, što smatramo da je od velike važnosti za napredak i dobijanje prave slike šta u narednom trenažnom procesu treba raditi.
Sa igračima rade licencirani treneri, koji su se već potvrdili izuzetnim rezultatima u radu sa najboljim igračima u Srbiji i svetu. Takodje imamo i veliki broj vrhunskih takmičara svih uzrasta, kao i veliki broj sparing partnera, pa smo obezbedili i izuzetan nivo sparinga svih nivoa od 12.god. pa sve do ATP i WTA igrača.
U ceo projekat su uključeni stručnjaci različitih profila (kondicioni treneri, profesori fizičke kulture, lekari različitih specijalnosti).

Za sve informacije i pitanja javite se u upravu kluba.

Teniski klub Partizan

Naši vrhunski teniski tereni i profesionalni treneri omogućit će vam da poboljšate svoju igru i uživate u igri.

Kontakt

Humska 1, 11000 Beograd, Srbija

 

infoklub@tkpartizan.rs

Linkovi
Budimo u kontaktu
TK Partizan © 2024. All Rights Reserved.
Call Now Button