Skip to content Skip to footer
Legende234-1

Teniski klub Partizan

ISTORIJAT

Teniski klub partzan

Kao autentična institucija sporta, TK Partizan predstavlja koncentrat izvrsnosti koji datira još od osnivanja 1952. godine u okviru Doma Jugoslovenske Narodne Armije JNA – Partizan, organizacije koja se bavi drugim sportskim segmentima, bila je domaćin brojnih međunarodnih sportskih i teniskih događaja. Na naše terene gazili su legendarni teniseri iz prošlosti, kao i oni koji su trenutno u vrhu svetske klasifikacije, kao Novak Đoković koji je najbolji svetski igrač svih vremena. Škola tenisa u Klubu aktivna je od svog osnivanja i inkubator je za mlade talente, kako u Jugoslaviji tako i u Srbiji, stvarajući regionalni sport, kulturu i istorijsko nasleđe

ISTORIJAT

Legende kluba

Terenima TK Partizan gazili su legendarni teniseri iz prošlosti i oni koji su trenutno na vrhu svetske rang liste. Sa staza Kluba uspostavljenog davne 1952. godine, mnogi vrhunski Jugoslovesnki, a kasnije i Srpski igrači učestvovali su u stvaranju istorije Kluba.

Mnogo stručnjaci misle da je TK Partizan jedini Klub u regionu, evropi i možda na svetu koji je lansirao toliki broj teniskih šampiona koji su zajedno osvojili mnogobrojne grend slem titula kako u ženskoj tako i u muškoj konkurenciji kao i osvajanje prvog mesta na ITF i ATP rang listama.

Ambicije i cilj Kluba je da nastavi sa stvaranjem takvih vrhunskih sportista i teniskih zvezda kako bi TK Partizan zacementirao svoje nasleđe kao fabriku teniskih talenata koja traje skoro 70 godina.

1467109-novak-i-danil-cetiri-godine-cekaju-susret-a-rus-preti-vec-sam-ga-jednom-pobedio

Na našim terenima je počeo i svetski broj 1

0+
Turinira
0
Članova
0
Godina
0
Terena
This is the club i grew up in, the club i won numerous titles with, brings back childhood memories
Novak Đoković
World No.1
The club that believed in me at the start which gave me the mentality to keep diggin
Janko Tipisarević
Naši partneri
TK Partizan

Uprava kluba

TK Partizan je sportsko udruženje i kao takvo, Klubom upravljaju njegovi članovi preko svojih predstavnika u organima Kluba. Skupština Kluba je najviši organ dok je Upravni Odbor upravljačko telo Kluba koji broji sedam članova:

  1. Predsednik : B.Radovanović
  2. Generalni direktor : Lj. Grujić
  3. Član UO: S.Vulević
  4. Član UO: B. Tomašević
  5. Član UO:  U. Grujić
  6. Član UO: M. Aleksić
  7. Član UO: S. Starčević
tkpartizan-1-1-1

Klub brojnih svetskih asova poput Novaka, Janka, Ane, Zimonjica, Andree Petkovic, Jelene Dokic i Jelene Gencic.

Pre nekoliko meseci pridružio sam se Teniskom klubu Partizan i oduševljen sam s kvalitetom usluge koju sam dobio. Teniski tereni su sjajni, čisti i dobro održavani, što mi omogućuje da igram tenis na vrhunskom nivou. Cenim stručnost i posvećenost trenera, koji su uvek spremni pružiti savete i pomoć kako bih poboljšao svoju igru. Preporučio bih Teniski klub Partizan svakome ko želi uživati u igri tenisa.

Teniski klub Partizan mi je postao omiljeno mesto za igru tenisa. Tereni su izvrsni i uvek čisti, s mnogo prostora za kretanje i zabavu, ljubaznost osoblja na recepciji čini iskustvo još ugodnijim.

PARNI VALJAKPARNI VALJAKBeogradStefan MaleševićStefan MaleševićBeogradmarko vojvodićmarko vojvodićBeograd
Teniski klub Partizan

Naši vrhunski teniski tereni i profesionalni treneri omogućit će vam da poboljšate svoju igru i uživate u igri.

Kontakt

Humska 1, 11000 Beograd, Srbija

 

infoklub@tkpartizan.rs

Linkovi
Budimo u kontaktu
TK Partizan © 2024. All Rights Reserved.

Call Now Button