Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ZA SVE GENERACIJE

U istorijskom kontekstu pobedničkog Kluba u Srbiji, škola tenisa deluje više od 25 godina i inkubator je za mlade talente. Otprilike 1.500 učenika je pohađalo kurseve poslednjih godina, a Klub planira da nastavi i dalje da proširuje ovu tradiciju u narednim godinama. U punom kalendaru koji prati školsku godinu, naše osoblje organizuje razne aktivnosti na promociji tenisa kao sporta. Cilj nam je da kroz edukaciju studenti slede metod rada, nauče da poštuju pravila, stvore osećaj pripadnosti našem Klubu i nauče pravičnosti kao i sportski duh.

Lekcije se sastoje od jednog sata tenisa i jednog sata kondicionog treninga (opcionalno). Grupe, podeljene po uzrastu i tehničkom nivou, mogu imati najviše 7/8 učenika po terenu. Grupe počinju sa programom za razvoj motoričkih sposobnosti, predškolski tenis, za decu od 3-5 godina; pa sve do 16 godine. Svaki nivo prati određeni program tehničko-taktičke obuke koji vodi učenike na sledeći nivo.


Naše osoblje organizuje, dva puta godišnje tokom prvih nedelja juna i septembra, intenzivni kurs za one koji su već upisani u našu školu i za one koji žele da naprave prve korake na terenima Kluba. Svakog popodneva, tokom cele nedelje deca će biti zauzeta učenjem osnova tenisa, pripremama za fitnes i u zabavnim aktivnostima van terena. To omogućava porodicama i deci da upoznaju naš Klub i počnu da postaju članovi naše porodice.

Teniski klub Partizan

Naši vrhunski teniski tereni i profesionalni treneri omogućit će vam da poboljšate svoju igru i uživate u igri.

Kontakt

Humska 1, 11000 Beograd, Srbija

 

infoklub@tkpartizan.rs

Linkovi
Budimo u kontaktu
TK Partizan © 2024. All Rights Reserved.
Call Now Button