Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Takmičenja za naše članove

Uz poštovanje dragocenih sportskih ideala koje su nam preneli naši slavni prethodnici, TK Partizan uvek radi na širenju popularnosti tenisa i vrednosti sporta. I dan danas veliki broj sportista i zaljubljenika u tenis mogu doći u Klub da uče, usavršavaju se, takmiče se i zabavljaju.

TK Partizan nudi škole tenisa otvorene za igrače od 4 do 16 godina. Najbolji učenici nakon školovanja ulaze u takmičarski sektor koji koordiniraju prvorazredni iskusni treneri. Takmičarski sektor TK Partizan učestvuje na svim takmičenjima različitih kategorija koje organizuje Teniski Savez Srbije. Svake godine TK Partizan gleda da organizuje dva važna juniorska takmičenja na svojim terenima kako bi promovisao tenis širom zemlje, kao i da bi obezbedio takmičenja za svoje članove.

Da bi nastavio i obnovio ovu slavnu tradiciju, Klub nudi metode treninga za takmičarske igrače koje je izabralo osoblje, vodeći ih od njihovih prvih iskustava ka mogućem budućem pristupu profesionalnom tenisu. Da bi postigao ovaj cilj, TK Partizan nudi programe od malih nogu putem svoje škole tenisa, što je prvi korak u prepoznavanju da li i deca i njihove porodice, kao i osoblje, vide potencijalnu priliku za profesionalnu tenisku budućnost.


U zavisnosti od uzrasta igrača, Klub nudi intenzivne programe treninga ili u grupama ili po pojedinačnom izboru, za takmičare starije od 10, 12, 14 i 16 godina. Mladi talenti koji se pripremaju za najviše profesionalne nivoe mogu iskoristiti poznatu istoriju Kluba, objekte i osoblje koje nudi razne metode treninga i savremene tehnološke koncepte koji su uključeni u poboljšanje tenisa u celini.

Teniski klub Partizan

Naši vrhunski teniski tereni i profesionalni treneri omogućit će vam da poboljšate svoju igru i uživate u igri.

Kontakt

Humska 1, 11000 Beograd, Srbija

 

infoklub@tkpartizan.rs

Linkovi
Budimo u kontaktu
TK Partizan © 2024. All Rights Reserved.
Call Now Button